Video dana

TV PROGRAM


•• ...Uđi slobodno... •

nedjelja, 10.01.2010.

Prica


JOS JEDNA ZGUZVANA STANICA PAPIRA,SKOTRLJALA SE DO KANTE. U MALOJ SOBI,CIJI SU ZIDOVI BILI TAMNI. SJEDILA JE MRSAVA DJEVOJKA,SAMA I USAMLJENA KO I UVIJEK. GLEDALA JE KROZ PROZOR,KAKO KISA PADA,PRISLA JE DO PROZORA,KISA JE RASTJERALA DRUSTVO KOJI SU BILI U PARKU,SVIJU OSIM MOMKA KOJI JE SJEDIO NA KLUPI. NOSIO JE CRNU MAJICU,ZELENE BERMUDE,O PODERANE STARKE,KISA JE PADALA PO NJEGOVOJ KOSI BOJE MEDA. DUGO GA JE POSMATRALA,ZABORAVILA JE NA PISANJE I NA USAMLJENOST. NA TRENUTAK SE ODMAKLA OD PROZORA,I KAD SE VRATILA NJEGA VISE NIJE BILO. SLJEDECI DAN NIJE IMALA INSPIRACIJU ZA PISANJE,ODLUCILA JE DA MALO PROSETA. DUGO JE HODALA MOKRIM ULICAMA,SVE DOK NIJE VIDJELA MOMKA SA KOSOM BOJE MEDA,KAKO SJEDI ISPOD DRVETA NA KARTONU,SAV PRLJAV. PRISLA MU JE,I DOTAKLA ON JE POGLEDAO CRNIM KRVAVIM OCIMA,ALI NJOJ NALJEPSIM NA SVIJETU. OTJERAO JE OD SEBE,ONA JE POCELA PLAKATI,I KAD JE NAPRAVILA NEKOLIKO KORAKA,CULA JE NJEZNI GLAS...POMOZI MI. DOSLA JE DO NJEGA I POZVALA POMOC,BILA JE CIJELO VRIJEME UZ NJEGA,A ON KAO DA JE TO HTIO. OD TOG DANA POSTALI SU PRIJATELJI,PROVODILI SU CITAV DAN ZAJEDNO,PRICALI, ISLI SVUGDJE. BIO JOJ JE JEDINI I NAJBOLJI PIRJATELJ. UZIVALA JE U NJEGOVOM DRUSTVU,VOLJELA GA JE,ALI VISE OD PRIJATELJA,ALI MU TO NIKAD NIJE REKLA. BILA JE SRETNA DO DANA,KADA SE VRACALA IZ SKOLE, VIDJELA GA JE KAKO SJEDI NA KLUPI,SA RUZOM U RUCI,DOTJERAN KAO NIKAD,PRISLA MU JE I POLJUBILA GA U OBRAZ. NIJE SE POMJERAO,NIJE OTVARAO SVOJE CRNE OCI. U TOM TRENUTKU SVE JOJ SE SRUSILO...NJEN ZIVOT...NJENI SNOVI...NJENO SVE...VOLJELA GA JE,ALI GA JE I MRZILA...MISLILA JE DA JE PRESTAO...DROGA JOJ GA JE UZELA...OTISAO JE ZAUVIJEK. JOS JEDNOM JE SJELA UZELA OLOVKU I NAPISALA: ZNAM DA ZIVOT IDE DALJE, ALI NJEGA VISE NEMA, SA NJIM JE OTISLA MOJA NADA,SRECA,ZIVOT. NJEGA VISE NEMA,NJEGOVE KOSE BOJE MEDA,CRNIH OCIJU, I NIKAD SE VISE NECE VRATITI. NAPISALA JE OSTAVILA PAPIR I RUZU NA STOLU. I OTISLA ZAJEDNO S NJIM.

- 12:21 - Komentari (1) - Isprintaj - #

četvrtak, 07.01.2010.

....

LJUDI GDJE SU KOMENTARI??

- 22:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 06.01.2010.

Pussycat dolls

Počele su kao pop atrakcija noćnih klubova Los Angelesa, a završile kao proslavljeni pop i R&B šesterac s velikim hitom 'Don't Cha' i cijelim albumom pod rukom. Upoznajte Pussycat Dolls, pjevačice, plesačice i jedine prave showgirls današnjeg popa.R&B/pop grupe sastavljena od šest zgodnih djevojaka, a nekada velike burleskne atrakcije, pjevačica i plesačica kabaretske skupine, koju je u garaži svoje prijateljice, poznate glumice Christine Applegate, okupila i poslu naučila Robin Antin. Antin je slavna holivudska koreografkinja, koja je još davne 1993. kada joj je bilo 32 godine, otkrila djevojke i počela ih drilati plesnim vještinama.Pussycat Dolls svoju su karijeru, dakle, otpočele kao seksi plesačice u kabaretskom show programu poznatih klubova, kao što su The Viper Room i Roxy, a tijekom sedam godina djelovanja ovog 'urbanog kabarea', Lutke su postale jednom od najvećih atrakcija noćnog života Los Angelesa. Viper Room je klub u vlasništvu glumca Johnnyja Deppa i upravo ih je on 1995. godine, nakon što se oduševio showom, unajmio da budu redovna klupska atrakcija.Zvijezde kao što su Gwen Stefani, Brittany Murphy, Charlize Theron, Nikka Costa i Pamela Anderson gostovale su kao pomoćni izvođači na nastupima izvornih Pussycat Dolls, a cijelu skupinu predvodila je svima znana Carmen Electra!Već tada se nekoliko različitih diskografskih kompanija borilo za to da ih potpiše te iz mraka noćnog kluba izvuče na MTV.Najbolju je ponudu donio Jimmy Iovine koji je 2002. godine konačno potpisao curke za A&M Records i odmah im je krenulo – nastupale su u noćnim showovima američke televizije i posuđivale svoje glasnice raznim filmskim soundtracima. Pussycat Dolls su do tada već prošle kroz žestok 'redizajn' – koreografkinja Antin zapravo je stvorila posve novu skupinu odabranih djevojaka, a samo šest najboljih na kraju je završilo s diskografskim ugovorom u rukama.Današnju postavu Pussycat Dolls čini šest djevojaka - Nicole Scherzinger, Jessica Sutta, Carmit Bachar, Ashley Roberts, Kimberly Wyatt i Melody Thornton. Sve one imale su solidnu karijeru i prije ovog projekta – Scherzinger je čak imala Top 10 hit kao članica girl benda Eden's Crush, Sutta je nekada predvodila plesnu skupinu Miami Heat, a osim što su Roberts i Wyatt poznate kao neke od 'najvrućih' plesačica Hollywooda, Bachar je čak radila i kao plesačica na svjetskoj turneji Rickyja Martina.Sada kada više nisu grupa djevojaka zategnutih u korzete, šestorka se ponosi svojim osobinama koje Pussycat Dolls zapravo čine skladnim skupom razlika. One su očite već od vizualne strane priče - Carmit, primjerice, u sebi ima mješavinu izraelske, indonezijske, nizozemske i kineske krvi; Nicole dolazi s Havaja, a ima i filipinske i ruske rodbine, a tu su i crnkinja/Meksikanka Melody, brineta Jessica i dvije plavuše, Kimberly i Ashley.Kada su mentoricu Antin pitali što obilježava klasičnu Pussycat Doll, jednostavno je odgovorila: 'Ona je duhovita, ima smisao za humor. Ona je pametna. Ona je jako seksi.


- 14:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 05.01.2010.

Pussycat Dolls-I Hate This Part

Ev' vam jedna predobraa pjesmaa,...



We're driving slow through the snow
On fifth avenue
And right now radio's
All that we can hear

Man we ain't talked since we left
It's so overdue
It's cold outside
But between us

The world slows down but my heart beats fast right now
I know this is the part where the end starts

I can't take it any longer
Thought that we were stronger
All we do is linger
Slipping through our fingers

I don't want to try now
All that's lefts goodbye to
Find a way that I can tell you

I hate this part right here
I hate this part right here
I just can't take your tears
I hate this part right here

Everyday seven takes of the same
Seems we're bound by the loss of the same team
Gotta talk to you now fore we go to sleep
But well we sleep once I tell you

The world slows down but my heart beats fast right now
I know this is the part where the end starts

I can't take it any longer
Thought that we were stronger
All we do is linger
Slipping through our fingers

I don't want to try now
All that's lefts goodbye to
Find a way that I can tell you

I hate this part right here
I hate this part right here
I just can't take your tears
I hate this part right here

I know you'll ask me to hold on
And carry on like nothings wrong
But there is no more time for lies
Cause I see in your eyes

I can't take it any longer
Thought that we were stronger
All we do is linger
Slipping through our fingers

I don't want to try now
All that's lefts goodbye to
Find a way that I can tell you

But I gotta do it
I gotta do it
I gotta do it
I hate this part

I gotta do it
[x3]

I hate this part right here
And I just can't take these tears
I hate

- 13:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 04.01.2010.

Trebas mi...

Evo jos jedna pjesmica


Istom snagom kao i
mnogo godina prije
ja te osjecam

Jos uvjek srce zadrhti
kada sretnem neznanca
ti si, predosecam


Jos uvjek iste pjesme
sretne sa prizvukom tuge
pisem za tebe


I mogu pobjeci od svih
i sakriti se pred svima
ali ne od sebe


Trebas mi u rana jutra
ona nasa ...prije zore
ja te trebam

U kasne sate sklopim oci
tvoja sam...nizasto na svetu
taj osjecaj nedam...


- 13:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #

.....

Drustvo
puno Vam hvala na komentarima ja cu se potrudit da svratim do Vaseg bloga i da ostavim komentar

- 13:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Beyonce Knowles <3

Evo jedna pjesma jedna od mojih najdrazih



Beyonce Knowles je atraktivna i prelijepa pjevačica koja je nekoć bila članica popularne grupe Destiny's Childs, a koja je postala uspješna solo pjevačica. Glumila u filmovima kao što su Dreamgirls (2006) i Pink Panther (2006). Beyonce njena mama dizajnira kostime u kojima Beyonce nastupa.Beyonce je i sama napisala nekoliko pjesama koje je pjevala. Jedno vrijeme bila je uvertira nastupima TLC i Christine Aguilere, a s vremenom postala je uspješnija i popularnija od njih. Njezin mačak zove se Master P. Beyonce obožava plesove i muziku Bliskog istoka te egzotične plesove. Beyonce je osvojila mnoštvo Grammyja za svoje pjesme, a VH1 ju je proglasio najvrućom ljepoticom, ispred Angeline Jolie. Beyonce obožava slušati Wyclef Jeana i voli slušati rap. Sa svojom mamom pokrenula je i liniju odjeće "House of Dereon". Beyonce se od djetinjstva zna sa kolegicom Aliciom Keys. Trenutno je u vezi s Jay-Z-om s kojim živi u South Beachu. Maxim magazin ju je 2007 godine svrstao na 13 mjesto najvrućih ljepotica svijeta. Veliki je fan Aishwarye Rai koju smatra simbolom ljepote. Beyonce je dobila svoje ime kao izvedenicu iz djevojačkog prezima majke.Beyonce je otkrila Whitney Huoston još dok je bila u Destiny Childs grupi. Osim uspješene muzičke karijere Beyonce polako stasa i u filmskoj karijeri.


- 01:37 - Komentari (5) - Isprintaj - #

nedjelja, 03.01.2010.

....

Dragi moji danas sam dan provela s prijateljicama, isle smo na kavu, u shopping itd.Uglavnom dan mi je bio odlican nadam se da je i vama bio isto tako ko i meni a nadam se i bolje.....

- 18:19 - Komentari (7) - Isprintaj - #

Johnny Depp

Sad cu vam nesto napisat o mom najboljem glumcu!

John Christopher "Johnny" Depp II. (Owensboro, Kentucky, 9. lipnja 1963.), američki filmski glumac poznat po ulogama neobičnih i ekscentričnih likova kao što je naslovni junak u filmu Sweeney Todd: Đavolji brijač Fleet Streeta, Jack Sparrow u serijalu Pirati s Kariba i Willy Wonka u filmu Charlie i tvornica čokolade. S redateljem i bliskim prijateljem Timom Burtonom surađivao je na šest filmova: Edward Škaroruki (1990.), Ed Wood (1994.), Sanjiva dolina (1999.), Charlie i tvornica čokolade (2005.), Mrtva nevjesta (2005.) i Sweeney Todd: Đavolji brijač Fleet Streeta (2007.). Depp je zaradio priznanja i za portrete stvarnih figura kao što su Edward D. Wood u Ed Woodu, Josepha D. Pistonea u filmu Donnie Brasco i Georgea Junga u Bijelom prahu. Filmovi u kojima je nastupao u Americi su zaradili više od 2,2 milijarde dolara i 4,7 milijarde u ostatku svijeta.[2] Depp je triput bio nominiran za Oscara, a osvojio je Zlatni globus i nagradu Ceha filmskih glumaca.Trenutno živi u Francuskoj sa svojom partnericom, francuskom pjevačicom i glumicom Vanessom Paradis.

- 11:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Probudi me vrelim usnama!

Ewo jedna mala ljubawna pjesmica

Spotakni se
dotakni me,
raširi ruke i zagrli me,
priđi bliže i poljubi me
ti, što noćima sanjam te
ti, što zorom dahom vrelim budiš me
što lice tvoje vidim
i srce tvoje čujem kad kažem
volim te

Dotakni mi ramena
raspleti mi kosu
zazovi ime moje
čuješ li srce moje kad kaže da je tvoje

Danima čujem eho imena tvoga
osluškujem
predajem se mašti budnoga srca svoga
znaš da je vječna ljubav moja
hej, davno sam rekla da sam tvoja

Probudi me vrelim usnama
jer znaš da ljubavi tvoje ja se ne bojim
drhtim... strepim,
čekam te u snovima svojim


dođi......





- 11:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

O meni :))

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost Ja se zovem Katarina.Zivim u Hrvatskoj tocnije na Otoku Visu.Ovo je moj prvi blog nadam se da ce ispasti dobro.Zato nemojte mi nesto zamjerit smijeh
Vi samo ostavljajte komentare i sve ce biti u redu.Veliki pozdrav od mene cerekcerekcerekcerek

- 11:25 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  siječanj, 2010 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Svibanj 2010 (2)
Travanj 2010 (1)
Ožujak 2010 (4)
Siječanj 2010 (11)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

......
Hvala na posjetama :)))))